Pokličite nas: (05) 640 29 00 info@farcom.si

Cene, način plačila

Vse cene v spletni trgovini so v evrih (EUR) in vključujejo DDV (9,5% in 22%), razen če je izrecno napisano drugače. Cene v spletni trgovini ne zajemajo stroškov dostave.
Objavljene cene v spletni trgovini veljajo v trenutku oddaje naročila, razen v primeru iz drugega odstavka te točke.
Cene v spletni trgovini veljajo zgolj za naročila opravljena v spletni trgovini.

Ponudnik se trudi, da v spletni trgovini ne pride do napake. Če se popust zaradi kakršnegakoli razloga v končnem obračunu v sistemu ne upošteva, mora kupec ponudnika o tem predhodno obvestiti in zahtevati popravek cene. Če kupec poravna znesek, ki je bil končno obračunan brez popusta se šteje, da je konkludentno sprejel ceno iz končnega obračuna in ne more naknadno uveljavljati popusta. Ne glede na to določilo lahko ponudnik po lastni oceni kupcu povrne razliko v ceni oziroma mu izstavi dobropis, ki ga lahko uveljavi pri prihodnjih nakupih.

Narava spletnega poslovanja vključuje dinamiko, ki botruje tudi hitrim spremembam tako ponudbe kot tudi cene ponujenega blaga. Kljub naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se tako lahko zgodi, da pride do spremembe cene pri dobavitelju in posledično v spletni trgovini med obdelavo naročila. Če se v tem času cena artikla spremeni, bo ponudnik kupcu omogočil nakup po ceni, ki je bila fiksirana ob naročilu oziroma sklenitvi pogodbe. Če pa nakup še ni bil izveden, bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (kupec prejme elektronsko sporočilo »Naročilo sprejeto.«). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in zavezujejo tako ponudnika kot kupca. Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika.

Ponudnik omogoča naslednje oblike plačila:

• po povzetju,
• nakazilo na račun upravitelja spletne trgovine po ponudbi/predračunu,
• z gotovino na davčni blagajni na sedežu podjetja ( ob osebnem prevzemu)

Če kupec izbere plačilo po povzetju, Pošta Slovenije kupcu pri tej storitvi zaračuna stroške odkupnine skladno s cenikom pošte Slovenije.
DPD paketna distribucija ne zaračunava dodatnih stroškov. Kupec plača ceno, ki je navedena kot odkupnina.
Pri osebnem prevzemu se strošek dostave ne zaračunava.