Pokličite nas: (05) 640 29 00 info@farcom.si

Koraki za oddajo naročila

  1. Izberite želeni izdelek in ga s klikom na gumb »V košarico« dodajte v košarico.
  2. V košarici si lahko ogledate seznam izbranih izdelkov, spreminjate količino, preračunate ceno na spremenjeno količino ali odstranite izdelek iz košarice. Če želite dodati nove izdelke v košarico, kliknite gumb »Prva stran« ali na določeno skupino izdelkov, izpisano pod vrstico »Nadaljujte z nakupovanjem«.
  3. Ko imate v nakupovalni košarici vse izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na gumb »Zaključi nakup«.
  4. V koraku dostava sledi vpis/pregled podatkov za dostavo. Kupci vpišite vse zahtevane kontaktne podatke, če ste davčni zavezanec tudi ID za DDV. Ko zaključite, kliknite na gumb »Naprej«.
  5. V koraku plačilo izberite način plačila. Ko zaključite, kliknite na gumb »Naprej«.
  6. Sledi potrditev naročila. Preverite vpisane podatke za dostavo in plačilo ter jih po potrebi spremenite s klikom na gumb »Spremeni«. Če želite prejemati obvestila o novostih in akcijah ter ostalih aktualnih novicah, le-to označite s klikom v okvirček. Če se z vpisanimi podatki strinjate, potrdite naročilo s klikom na gumb »Potrdi naročilo«. Če želite dodati ali odstraniti kakšen izdelek iz košarice kliknite na »Prekliči naročilo in vrni me v košarico«.
  7. Vaše naročilo bo s potrditvijo naročila oddano, na elektronski naslov boste dobili sporočilo o uspešni oddaji naročila.