Pokličite nas: (05) 640 29 00 info@farcom.si

Dostava Blaga

Naročeno blago ponudnik dostavlja preko Pošte Slovenija d.o.o. in DPD paketne distribucije.
V primeru oddaje naročila do 12. ure v delovnih dneh od ponedeljka do petka bo blago, ki je na zalogi, odpremljeno preko Pošte Slovenije d.o.o. in DPD paketne distribucije najkasneje v roku 3 delovnih dni od oddaje naročila. Pošta Slovenije d.o.o. praviloma dostavi v roku enega do dveh delovnih dni.
DPD paketna distribucija dostavi naslednji dan razen, ko je blago odpremljeno v petek. V tem primeru bo blago dostavljeno v ponedeljek. DPD paketna distribucija ne dostavlja v sobotah.

Dobavni rok za izdelke, ki niso na zalogi je praviloma 7-14 dni. V kolikor je dobavni rok daljši od 14 dni, je kupec o tem obveščen s povratnim e-sporočilom.
Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.
Če ponudnik ne bo mogel izpolniti svoje obveznosti, ker blago ne bo na razpolago v postavljenem roku, bo o tem obvestil kupca po telefonu ali elektronski pošti in v primeru predplačila vrnil s strani kupca nakazani znesek.
Če ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave s strani pogodbenega izvajalca dostave.
Izdelki se dostavijo na naslov, ki ga je kupec navedel ob naročilu. V primeru, da v času dostave nikogar ni na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje blaga.

Cenik dostave v Sloveniji:

Dostava je brezplačna za vse nakupe nad 50 EUR. Za ostale nakupe znaša dostava 4,00 EUR.
Za pakete nad 2 kg ( npr. težji medicinski pripomočki in pripomočki večjih dimenzij ) se strošek dostave računa po dejanski vrednosti oziroma po ceniku Pošte Slovenija. O znesku poštnine ponudnik obvesti kupca po mailu.
Vse cene vključujejo DDV.

Osebni prevzem blaga je možen samo po obveznem predhodnem telefonskem dogovoru od ponedeljka do petka v prostorih sedeža podjetja Farcom d.o.o., Zaprta ulica 6D, Izola (obrtna cona) .Vsem kupcem je zagotovljeno parkiranje pred sedežem podjetja. Za prevzem blaga morate predložiti potrditveno sporočilo z navedbo, da je naročilo pripravljeno za prevzem, ki ga prejmete po e-pošti.
Spletna trgovina dostavlja blago praviloma v Sloveniji. Možna je tudi dostava v tujino. Možnosti dostave, dobavne roke in stroške pošiljanja v tujino se dogovorimo po elektronski pošti info@farcom.si.
V tem primeru kupec plača transportne stroške glede na težo in dimenzije paketa ter državo dostave.